|
Jest nam niezmiernie miło, iż możemy Wam oddać w ręce
nową stronę bajernik.com
Znajdziecie tutaj same najważniejsze i najbardziej
przydatne małe programy, które każdy z Was powinien
mieć na swoim domowym komputerze. Liczymy również na
Wasze wszelkie uwagi, komentarze i konstruktywną krytykę,
która jeszcze bardziej pomoże nam przystować serwis
do Waszych potrzeb. Ostatnia
aktualizacja: 19
stycznia 2006 roku, godz. 15:12
- zaktualizowany dział Programy p2p o kilka
nowych podstron.
Zapraszamy do przeglądania!
Warner bez drmAmazon.com po raz kolejny znacząco rozszerzył swoją ofertę muzyki bez drm - tym razem o nagrania artystów współpracujących z wytwórnią fonograficzną warner music group. dzięki temu w serwisie amazon mp3 kupić już można niezabezpieczone w żaden sposób utwory red hot chili peppers, the eagles, led zeppelin, madonny czy formacji metallica. 2007-12-31Pułapki w umowach z dostawcamizakup systemu komputerowego jest specyficzną operacją biznesową i w szczególny sposób warto ją analizować. na ów niecodzienny charakter składa się w pierwszym rzędzie wartość oprogramowania dla przedsiębiorstwa, z reguły nieporównywalnie większa od waloru jego licencji i wdrożenia. 2007-12-24profesor pedro rozumienie ze słuchu i konwersacjeprofesor pedro rozumienie ze słuchu i konwersacje w sposób kompleksowy ma kształcić umiejętność praktycznego posługiwania się językiem hiszpańskim. 2007-12-14Dlaczego pracownicy zachowują się niewłaściwie?W jaki sposób firmy mogą promować etyczne zachowanie wśród pracowników? zgodnie z najnowszymi sondażami pierwszą myślą nie powinno być zorganizowanie szkoleń, a pomoc załodze w zachowaniu właściwej równowagi pomiędzy pracą, a życiem prywatnym. 2007-12-06twórca facebooka przeprasza za beacontwórca facebooka - mark zuckerberg oficjalnie przeprosił na firmowym blogu za budzącą tyle wątpliwości implementację systemu reklamowego beacon. "popełniliśmy wiele błędów, pojawiło się ich jeszcze więcej gdy chcieliśmy sobie poradzić z poprzednimi. po prostu zrobiliśmy to w kiepski sposób i za to przepraszam" napisał. 2007-12-06Www - bez znajomości htmlNazywam się jan kowalski i chcę zrobić własną stronę internetową. wiem co to html, ale nie mam zamiaru poznawać tajników tego języka, bowiem ambicja zostania zawodowym webmasterem jest mi obca. spotkałem się z terminami jak na przykład css - nie wiem co to znaczy i nic mnie to nie obchodzi. jestem zwykłym użytkownikiem, który chce w prosty sposób stworzyć stronę www. potrzebuję aplikacji która umożliwi mi nieskomplikowaną i przejrzystą edycję. chcę korzystać z szablonów, złożyć układankę z gotowych elementów, przelać moją wizję artystyczną na ekran, nie spędzając godzin pracy na ślęczeniu nad składnią programu. jakiego oprogramowania mam użyć do tego celu? 2007-11-2717 kolejnych amerykańskich gazet podpisało porozumienie z yahoo. w ten sposób dołączyli do konsorcjum, składającego się już z kilku wydawców prasowych, stworzonego przez portal w listopadzie ubiegłego roku. 2007-11-19forum iab 2007: młodzi nie używają słowa "technologia"Jednym z zagranicznych prelegentów obecnych na forum iab był andy chen, wiceprezes viacom digital solutions. andy przedstawił wyniki interesującego badania dotyczącego konsumpcji mediów przez młodych ludzi. w krótkim wywidzie udzielonym internet standard opowiada o tym, w jaki sposób różni się konsumpcja mediów przez młodych ludzi w dzisiejszych czasach i jaki mają oni stosunek do technologii. 2007-11-12facebook zaprezentował platformę reklamowąDrugi największy serwis społecznościowy na świecie facebook inc. zaprezentował swój system reklamowy facebook ads, który ma być sposobem na zwiększenie przychodów firmy z e-reklamy. Żeby gigantyczna wycena facebooka - 15 mld usd - miała rację bytu, nowy system musi zostać ciepło przyjęty przez reklamodawców. 2007-11-07Do więzienia za zhakowanie uczelniDwaj mieszkańcy amerykańskiego stanu kalifornia - john escalera i gustavo razo - zostali oskarżeni o włamanie się do systemu informatycznego uniwersytetu stanowego kalifornii. mężczyźni chcieli w ten sposób... poprawić swoje oceny z egzaminów - teraz grozi im nie tylko relegowanie z uczelni, ale także do 20 lat więzienia i do 250 tys. usd grzywny. 2007-11-05
|