Ustaw jako stronę startową  |  Dodaj do ulubionych  |  Kontakt   
Programy

Spolszczenia

Sterowniki

Gry on-line

DivX

Komunikatory

Programy P2P

Jest nam niezmiernie miło, iż możemy Wam oddać w ręce nową stronę bajernik.com 

Znajdziecie tutaj same najważniejsze i najbardziej przydatne małe programy, które każdy z Was powinien mieć na swoim domowym komputerze. Liczymy również na Wasze wszelkie uwagi, komentarze i konstruktywną krytykę, która jeszcze bardziej pomoże nam przystować serwis do Waszych potrzeb.

Ostatnia aktualizacja: 19 stycznia 2006 roku, godz. 15:12 - zaktualizowany dział Programy p2p o kilka nowych podstron. Zapraszamy do przeglądania!

Unified communications - podstawy

Zunifikowana komunikacja (unified communications - uc) to termin coraz częściej pojawiający się w terminologiach wielu producentów. uc to nic innego, jak próba integracji wielu systemów usług np. poczty elektronicznej, usług voip, aplikacji biznesowych - w jedno, kompletne środowisko, które jest przyjazne użytkownikowi.

2008-01-15

Długa przeprowadzka serwisu nasza-klasa.pl

Zgodnie z ustalonym wcześniej harmonogramem dzisiaj (8 stycznia) nastąpiło zakończenie prac nad poprawą wydajności portalu nasza-klasa.pl. wiązało się to z brakiem dostępu do portalu. prace rozpoczęto o 2 w nocy, a zakończono, po dwukrotnej zmianie terminu o 15:50. nie wiadomo czy to koniec prac, bo portal wciąż wolno działa, a o ich zakończeniu oficjalnie nie poinformowano.

2008-01-08

Www - bez znajomości html

Nazywam się jan kowalski i chcę zrobić własną stronę internetową. wiem co to html, ale nie mam zamiaru poznawać tajników tego języka, bowiem ambicja zostania zawodowym webmasterem jest mi obca. spotkałem się z terminami jak na przykład css - nie wiem co to znaczy i nic mnie to nie obchodzi. jestem zwykłym użytkownikiem, który chce w prosty sposób stworzyć stronę www. potrzebuję aplikacji która umożliwi mi nieskomplikowaną i przejrzystą edycję. chcę korzystać z szablonów, złożyć układankę z gotowych elementów, przelać moją wizję artystyczną na ekran, nie spędzając godzin pracy na ślęczeniu nad składnią programu. jakiego oprogramowania mam użyć do tego celu?

2007-11-27

19.11.2007 skrót wiadomości idg.pl - wersja audio

Dziś w idg.pl: odliczanie internetu z komórki już możliwe; aerobik, indukcja i 8 milionów dolarów; komórka lenovo z emulatorem nes; dell prezentuje komputer typu "all-in-one"; terminator powraca na ekrany kin oraz... waszych monitorów;

2007-11-19

50 dolarów na godzinę za grę w mmo?

Chyba każdy, kto miał do czynienia z grami mmo, spotkał się kiedyś z pojęciem "chinese farmer". pod tym zabawnym, nieco złośliwym, terminem, kryje się gracz, który spędza większość swojego czasu na zdobywanie przedmiotów i złota w wirtualnym świecie. po co? otóż świecidełka utrzymują świetne ceny na międzynarodowych serwisach aukcyjnych.

2007-07-06

Strona główna
TAGI
Źródła
DATY
ALFABET

Copyright © 2005 bajernik.com

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2007 | Źródłem informacji są kanały rss