Ustaw jako stronę startową  |  Dodaj do ulubionych  |  Kontakt   
Programy

Spolszczenia

Sterowniki

Gry on-line

DivX

Komunikatory

Programy P2P

Jest nam niezmiernie miło, iż możemy Wam oddać w ręce nową stronę bajernik.com 

Znajdziecie tutaj same najważniejsze i najbardziej przydatne małe programy, które każdy z Was powinien mieć na swoim domowym komputerze. Liczymy również na Wasze wszelkie uwagi, komentarze i konstruktywną krytykę, która jeszcze bardziej pomoże nam przystować serwis do Waszych potrzeb.

Ostatnia aktualizacja: 19 stycznia 2006 roku, godz. 15:12 - zaktualizowany dział Programy p2p o kilka nowych podstron. Zapraszamy do przeglądania!

Hibernate, czyli relacyjne bazy danych obiektowo...

Projekt edukacyjny alrauna.org zaprasza na wykład znanego specjalisty adama buraczewskiego, który od lat dzieli się z nami swoją ogromną wiedzą na temat baz danych, a w szczególności postgresql. tym razem ta baza pojawia ...

2008-03-11

Kino zaprasza

Poznańskie koło naukowe inżynierii oprogramowania organizuje w rozpoczynającym się właśnie semestrze cykl wykładów poświęconych inżynierii oprogramowania - z wykorzystaniem przede wszystkim narzędzi otwartych. wst...

2008-02-26

Rzeszów zaprasza

Dostaliśmy informację o dwóch imprezach, które będą miały miejsce w najbliższych dniach w rzeszowie. 10 grudnia odbędzie się linux install party, dwa dni później - wykład 'poznaj linuksa'. więcej informacji - poniżej....

2003-09-23

Plug poznań

Plug poznań wraz z kołem naukowym informatyków uam zaprasza 28 xi 2007, w środę, o godzinie 18:00 na wykład:aplikacje weboweplan wykładu:1. architektura aplikacji webowych2. standalone, cgi, fastcgi, inne3. protok...

2003-09-23

Plug poznań

Plug poznań wraz z kołem naukowym informatyków uam zaprasza 14 xi 2007, w środę, o godzinie 18:00 na wykład:cactiplan wykładu:1. czym jest cacti2. php.cmd vs spine3. jak...

2003-09-23

Ruszyła polska wszechnica informatyczna

Microsoft poinformował o uruchomieniu projektu polska wszechnica informatyczna & portalu wiedzy informatycznej dla studentów, wykładowców oraz absolwentów wydziałów informatyki polskich uczelni wyższych.

2007-10-23

Plug poznań

Plug poznań wraz z kołem naukowym informatyków uam zaprasza 17 x 2007, w środę, o godzinie 18:00 na wykład:sieć pod linuksemplan wykładu:1. podstawowe pojęcia odnośnie sieci - interfejs, ...

2003-09-23

E-commercestandard: kilkaset tysięcy osób w polsce korzysta z paypal

Christopher coonen, dyrektor generalny paypal europe był jednym z kilku gości zagranicznych, którzy mieli swoje wykłady w ramach konferencji e-commercestandard.

2007-10-08

E-commercestandard: większa aktywność sempo w polsce

Swój wykład dotyczący marketingu w wyszukiwarkach wygłosił massimo burgio, członek zarządu global committee w sempo. massimo mówi czym jest search enigine marketing professional organization i jakie niesie korzyści. zapowiada większą aktywność organizacji w polsce.

2007-10-05

Strona główna
TAGI
Źródła
DATY
ALFABET

Copyright © 2005 bajernik.com

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2007 | Źródłem informacji są kanały rss